English EN Romanian RO Ukrainian UK

CORNISA AquaPark & Sport la Târgul de Turism al României !

In perioada 21-24 februarie, a avut loc cea de-a 41 a ediție a Târgului de Turism al României, organizat de Romexpo București, eveniment dedicat tuturor operatorilor activi din domeniul turismului, incluzând in tematică pe următorii: agenții de turism, autorități si asociații profesionale, organizatori de congrese si turism de afaceri, stațiuni turistice, primării, consilii județene, servicii de transport in turism, tour–operatori din România și străinătate.

            Municipiul Botoșani, Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv “Cornișa”, Centrul Național de Informare si Promovare Turistică și-au unit forțele pentru promovarea brandului Cornișa AquaPark & Sports.

            Standul cu o suprafață de 34 mp, a fost amenajat într-o manieră care a asigurat o bună vizibilitate pentru vizitatori, a permis distribuirea materialelor promoționale si publicitare,conceptul de amenajare al standului a fost construit pornind de la ideea că, parcul de agrement este locul unde poți transforma o zi obișnuită într-o zi de vacanță.

Niciun comentariu

LASA UN COMENTARIU

Acest website foloseste atat cookie-uri proprii, cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

 

In conformitate cu Directiva “e-intimitate” a UE, in vigoare de la 26 mai 2012 si cu prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronicetuturor vizitatorilor website-ului li se cere consimtamantul inaintea transmiterii de cookies in computerele acestora.

Click pentru vizualizarea politicii noastre